Støp / Avrettning


Grunnlaget for Et Funksjonelt Baderom

Gulvstøping i et våtrom handler ikke bare om estetikk, men også om funksjonalitet og sikkerhet. Et korrekt utført gulvstøp sikrer en riktig vannstrømning og forhindrer vannoppsamling som kan føre til vannskader eller muggdannelse.

Fallet på gulvet er en teknisk detalj som er viktig for å lede vannet mot sluket. Vårt team har den nødvendige erfaringen for å vurdere og tilpasse fallet og dreneringen til ditt spesifikke våtrom. For å sikre en solid og varig løsning, benytter vi materialer som er i tråd med bransjestandarder. Dette bidrar til et gulv som både er funksjonelt og holdbart.

Gjennom prosessen med gulvstøping og falljustering tar vi hensyn til alle tekniske aspekter, og anvender relevante metoder for å sikre at gulvet fungerer som det skal. Når det kommer til gulvstøping og falljustering, er ingen detaljer for små. Vi bruker moderne teknologi og metoder for å sikre at gulvet ikke bare ser bra ut, men også fungerer feilfritt.

Er du i planleggingsfasen for et nytt bad eller en renovering? Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bistå.

ÅPNINGSTIDER

Man – Fre :  8:00 – 16:00
Lørdag :  10:00 – 15:00
Søndag :  Stengt hele dagen

VI ER MEDLEM I FK- PROFF

Garanti på tett bad i 12 års
Garanti på skjulte feil i 5 års
Dokumentasjon rett i Boligmappa