Membran


Hvorfor betyr membranlegging så mye for baderommet ditt?
  • Vann + vegger = problemer. Fliser ser bra ut, men de kan ikke stå alene mot vannet. Det er her membranen trer inn som din stille beskytter.
  • Forhindre Lekkasjer: En dårlig lagt membran er som en hullete paraply. Ikke akkurat det du vil ha!
  • Komplett Beskyttelse: Tenk på membranen som en omfattende beskyttelse for ditt bad, som dekker hvert hjørne av gulvet og strekker seg 5 cm opp på
    veggene, til og med bak servanten og i dusjområdet.

Vår Tilnærming til Perfekt Membranlegging
  • Erfaring gjør forskjellen: Vårt team består av dyktige fagfolk utrustet med de riktige verktøyene for å sikre kvalitet i hvert trinn.
  • Grundig forberedelse: Vi behandler hver oppgave som et kunstverk, og det begynner med en feilfri forberedelse av overflaten.
  • Nøyaktighet i hvert hjørne: Vi tar oss tid til å sikre at hvert område er skikkelig beskyttet, slik at ditt baderom er klart for en varig og pen finish med fliser.

Ta Det Riktige Valget: Vi Er Eksperter Du Kan Stole På

Når det kommer til ulike membrantyper, har vi den spesialkunnskapen som trengs for å identifisere det beste alternativet for nettopp ditt våtrom.


Langvarig Kvalitet, År Etter År

Vi ønsker at badet ditt skal holde seg like imponerende som den dagen det ble fullført, også mange år frem i tid. For å sikre dette fokuserer vi på  høykvalitetsmaterialer og – ja, du gjettet riktig – en robust, fagmessig lagt membran. Ønsker du å ta steget mot en fremtid uten lekkasjer? Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat, nyttige råd eller en komplett bademembranoppgradering!

ÅPNINGSTIDER

Man – Fre :  8:00 – 16:00
Lørdag :  10:00 – 15:00
Søndag :  Stengt hele dagen

VI ER MEDLEM I FK- PROFF

Garanti på tett bad i 12 års
Garanti på skjulte feil i 5 års
Dokumentasjon rett i Boligmappa