Flis på Flis


Flis på Flis – Moderne oppgradering av badet ditt

Er badet ditt i behov av en oppfriskning, men ønsker du ikke å gjennomgå en omfattende og kostbar renovering? Metoden Flis på Flis er den perfekte løsningen for de som ønsker en rask og effektiv oppgradering. Denne teknikken gjør det mulig å legge nye fliser direkte på de eksisterende, noe som sparer tid og reduserer forstyrrelser i den daglige bruken av badet.

Fordeler med Flis på Flis-metoden:

  • Kostnadseffektivt: Å legge nye fliser over de gamle er betydelig billigere enn en tradisjonell renovering siden det eliminerer behovet for å fjerne gamle fliser.
  • Tidsbesparende: Arbeidet kan fullføres mye raskere, da det eliminerer tiden som kreves for å fjerne gamle fliser og forberede overflaten.
  • Mindre forstyrrelser i hjemmet: Siden det ikke kreves riving av gamle fliser, er prosessen mindre invasiv og skaper mindre rot.
  • Holdbarhet og varighet: De nye flisene er like holdbare som ved tradisjonell flislegging, og sikrer langvarig skjønnhet og funksjonalitet.

Prosess for Flis på Flis:

  • Verifisering av underlaget: Før arbeidet starter, sjekker vi om den eksisterende overflaten er stabil og fri for skader.
  • Overflateforberedelse: Gamle fliser rengjøres og forberedes grundig for å sikre god tilhefting av de nye flisene.
  • Legging av nye fliser: Spesialiserte lim og teknikker brukes til å legge nye fliser direkte på de gamle.

Vår Flis på Flis metode er egnet for både små og store rom, og med et bredt utvalg av fliser kan du velge en stil som passer perfekt til ditt interiør. Kontakt oss i dag for å lære mer eller for å avtale en gratis konsultasjon!

ÅPNINGSTIDER

Man – Fre :  8:00 – 16:00
Lørdag : Stengt hele dagen
Søndag :  Stengt hele dagen

VI ER MEDLEM I FK- PROFF

Garanti på tett bad i 12 års
Garanti på skjulte feil i 5 års
Dokumentasjon rett i Boligmappa