Hvorfor oss?

Som et profesjonelt og pålitelig selskap, lover vi å oppfylle følgende forpliktelser:

• Åpenhet og stabilitet i kontraktsvilkår.

• Effektiv styring av tid og tidsfrister.

• Kontinuerlig veiledning av prosjektleder.

• Garanti for tjenestene som tilbys.

• Fokus på kvalitet, ikke kvantitet.

Vi leverer alltid som avtalt, noe som gjenspeiles i mange av anmeldelsene våre.

quoteAnbefaler Fjell Bad og Flis på det varmeste. Vi totalrenoverte badet vårt, og opplevde Mikkel og de andre som jobbet for oss som profesjonelle, ryddige og serviceinnstilte. De var gode til å finne løsninger og tilpasse til våre ønsker, og har fulgt godt opp i etterkant. Vi er superfornøyde med sluttresultatet!
referanser-icon-01
Mia Caroline Bratz
⭐⭐⭐⭐⭐
quoteUtførte en god jobb til en overkommelig og hyggelig pris. Koordinerte elektriker og rørlegger i forbindelse med oppussing og nytt kjøkken, så jeg slapp tenke på det. Gir mine anbefalinger til venner, familie og alle andre som trenger hjelp til å få jobben gjort.
referanser-icon-01
Tommy André Nekkøy
⭐⭐⭐⭐⭐
quoteFjell Bad og Flis var utrolig dyktige. De totalrenoverte bad hjemme hos oss og badet er vakkert utført. Ikke nok med det, de var strukturerte, effektive og utrolig ryddige. Vi hadde veldig god kommunikasjon underveis og alle håndverkerne var møtte alltid opp som avtalt. Anbefaler Fjell Bad og Flis på det varmeste!
referanser-icon-01
Frida Falknor Jensen
⭐⭐⭐⭐⭐
quoteFjell Bad & Flis, med Michael i spissen, har totalrenovert to bad samt et toalett for oss. Vi er svært godt fornøyd med jobben som er gjort. Fikk et godt inntrykk på befaringen i forkant av jobben, og de har levd opp til forventningene. Det har vært tett kontakt gjennom hele prosjektet, og det har vært rom for å diskutere løsninger underveis. Prosjektet har bært preg av en erfaren prosjektleder som har hatt god kontroll på alle stegene. Dette har gjort at prosjektet har hatt god flyt, og blitt utført effektivt. Utførelsen er veldig god, et meget solid håndverk. Michael har vært et veldig hyggelig bekjentskap, og som yter det lille ekstra. Kan absolutt anbefale Fjell Bad & Flis med Michael.
referanser-icon-01
Bjørn Halvorsen
⭐⭐⭐⭐⭐
quoteVi er 110% fornøyde kunder! Mikkel og hans team har levert til de grader ett helt fantastisk bad til oss! Vi har fått totaloppusset et bad som ble slått sammen med sidestilt toalettrom. Under hele prosessen har vi fått grundig informasjon, tips, trygghet, oppfølging og profesjonalitet til fingerspissene. Planen ble fulgt til punkt og prikke – og alle håndverkertjenester ble utført av kjempedyktige og veldig hyggelige mennesker. Absolutt et firma bestående av faglige dyktige og kompetente folk som gjør det lille ekstra for å ivareta deg som kunde. Anbefales på det varmeste.
referanser-icon-01
Kristin Haugan
⭐⭐⭐⭐⭐
quoteFjell Bad & Flis AS har levert profesjonelt og presist arbeid i totalrenovering av badet i vår leilighet i Oslo. Michael var veldig serviceinnstilt og troverdig fra første møte. Han var alltid tilgjengelig og kom med gode anbefalinger under hele prosessen. Badet ble ferdig på avtalt tid, pris, og med håndverksmessig høy standard. All prosjektering og koordinering gikk helt uten at vi trengte å involveres, noe som var ekstra behagelig de vi ikke bor i Oslo selv. Resultatet er virkelig blitt et fantastisk løft fra det over 30 år gamle badet som plutselig knakk sammen. Anbefaler Fjell Bad & Flis AS på det sterkeste.
referanser-icon-01
Are Nodland
⭐⭐⭐⭐⭐
quoteVi totalrenovert vårt bad, et 25 år gammelt bad ble forvandlet til et lekkert og brukervennlig bad. Teamet, ledet av Michael, gjorde en solid jobb. God informasjon underveis, gode og tydelig tips og råd for beste løsninger. Ordnet alt av innkjøp på en lettvint måte. Vi er storfornøyd og koser oss på vårt nye bad. Vil absolutt anbefale Fjell Bad & Flis til andre.
referanser-icon-01
Gry Schei Hoel
⭐⭐⭐⭐⭐
quoteFirmaet har totalrehabilitert to bad, et kjøkken og lagt nye varmekabler og fliser i entreen hos meg. De utfører arbeidet iht. våtroms normen og er svært dyktige. Dette er håndverkere som kan faget sitt. De er også veldig serviceinnstilte og foreslår gode løsninger. Jeg anbefaler de på det varmeste.
referanser-icon-01
Kjetil Fennefoss
⭐⭐⭐⭐⭐
quoteAnbefales på det varmeste! Pålitelige, dyktige og samvittighetsfulle karer som yter profesjonell service. Alltid punktlige og strekker seg langt for at man som kunde skal bli fornøyd.
referanser-icon-01
Rune Halkjelsvik
⭐⭐⭐⭐⭐
quoteMeget fornøyd med jobben som ble gjort i forbindelse med totalrenovering av mitt bad nå i sommer. Utført med øye for detaljer og perfeksjonisme. Anbefales absolutt!
referanser-icon-01
Veronica Marmont Olsen
⭐⭐⭐⭐⭐
quoteVeldig fornøyd med Fjell Bad & Flis for jobben de har gjort på vårt bad Seriøse og dyktige fagfolk.
referanser-icon-01
Anne Hjorteset
⭐⭐⭐⭐⭐
quoteStødig prosjektstyring. Alt gikk etter planen og tiden. Det å pusse opp bad kan fort bli mye å holde styr på, hvilket håndverker må inn til rett tid. De   oordinerte alt, bedre kunne det ikke blitt gjennomført. Godt jobba, kan trygt anbefale.
referanser-icon-01
Jorunn Tharaldsen
⭐⭐⭐⭐⭐

FJELL BAD & FLIS AS

ÅPNINGSTIDER

Man – Fre :  8:00 – 16:00
Lørdag :  10:00 – 15:00
Søndag :  Stengt

error: Innholdet er beskyttet !!