Personvernerklæring

Innledning

FJELL BAD & FLIS AS er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler. Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Hvilke personopplysninger har vi om deg

Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg:

• Opplysninger om deg: Informasjon du oppgir når du kontakter oss ved utfylling av kontaktskjema, som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

• Kommunikasjon: Informasjon du gir oss når du har kontakt med oss, som eposter sendt mellom oss.

• Opplysninger om bruk på nettsidene: Informasjon vi får når du bruker vår nettside, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), delvis skjult IP-adresse, hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker der.

Vi bruker dine personopplysninger til å oppfylle våre avtaler med deg, det vil si når du har bestilt et produkt eller en tjeneste fra oss. Det rettslige grunnlaget for å behandle
personopplysninger til dette formålet er at behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale med deg.

Hva bruker vi personopplysningene til

Vi bruker dine personopplysninger til å administrere vårt kundeforhold med deg. Det kan for eksempel være kundeservice, klagebehandling og feilretting vedrørende ditt kundeforhold.
Det rettslige grunnlaget for å behandle personopplysninger til dette formålet er at behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale med deg.

Hvem deler vi personopplysninger med

Dine personlige data vil ikke bli delt med tredjeparter unødvendig. Vi kan utlevere dine personopplysninger til våre profesjonelle tjenesteleverandører og leverandører i den grad det er rimelig nødvendig for at de skal kunne utføre sine tjenester for oss eller for deg. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres:

Fjell Elektrikeren AS:
Fjell Elektrikeren er vår leverandør av Elektro-tjenester på prosjektene våre.

Rørleggerhuset AS:
Rørleggerhuset AS er vår leverandør av VVS-tjenester på prosjektene våre.

Google Analytics:
Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Tripletex AS:
Tripletex er vårt regnskapssystem og data nødvendig for bokføring lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura.

Vi kan utlevere dine personopplysninger til andre i den grad det er rimelig nødvendig for formålet med å oppnå eller opprettholde forsikringsdekning, håndtere risikoer, innhente
profesjonell rådgivning eller opprette, utøve eller forsvare rettskrav, enten det er i rettssaker eller i en administrativ eller utenforstående. -rettslig prosedyre. Hvis du bidrar med upassende eller støtende innhold på tjenestene våre eller der vi med rimelighet tror du kan bryte loven, kan vi rapportere innholdet og oppførselen din til relevante parter.
Denne tjenesten kan inneholde lenker eller referanser til og fra tredjepartstjenester. Ved å klikke på disse koblingene eller aktivere disse forbindelsene kan tredjeparter samle inn eller
dele data om deg. Vennligst sjekk de relevante tredjeparts personvernreglene før du oppgir personopplysninger til dem.

Vi forbeholder oss retten til å overføre dine personopplysninger i tilfelle vi selger eller overfører hele eller deler av vår virksomhet eller eiendeler slik at kjøperen kan fortsette å yte tjenestene. Vi vil gjøre rimelige anstrengelser for å gi deg forhåndsvarsling om overføring av informasjonen din under slike omstendigheter.

Hvor lenge lagrer vi personopplysninger

Vi lagrer opplysninger om deg, kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Opplysningene vil slettes eller
anonymiseres når de ikke lengre er nødvendige for å oppnå formålet.

Dine rettigheter

Du kan ha rett til å be oss å:

• Gi deg ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

• Gi deg en kopi av personopplysninger om deg.

• Oppdatere dine personopplysninger.

• Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare.

• Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger.

• Trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss.

Vær klar over at det finnes begrensninger i disse rettighetene. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om dette. Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser.

Cookies

Vi bruker cookies på våre nettsider for å sikre funksjonalitet på nettsiden, analysere nettrafikk og se hvilke områder på vårt nettsted du har besøkt.

Kontaktinformasjon

Tvetenveien 32
0666, Oslo
E-post: post@fjellbadogflis.no
Telefon: +47 400 00 194

Du kan også kontakte oss via nettsidens Kontaktskjema

error: Innholdet er beskyttet !!