Om FJELL BAD & FLIS

Fjell Bad & Flis AS er en norsk baderomsentreprenør som kombinerer utmerket håndverk og erfaring for at garantere en problemfri baderomsrenoveringsprosess. Alle prosjekter leveres til fastpriser og til avtalt tid, kun med kvalitetsprodukter. Vi har brukt mye tid på å velge ut materialer og produkter vi mener er best egnet for baderom. Dette er en kvalitetsgaranti, og ikke minst en garanti for at din oppgave som byggere skal bli enklere. Vårt tverrfaglige nettverk gir en komplett og trygg løsning for nettopp ditt prosjekt.

Fjell Bad & Flis As har gode baderomseksperter. Vårt dyktige team ledes av en Norges Hyggeligste Håndverker i 2020 – Michael. Vi er stolte av arbeidet vårt og streber etter fortreffelighet. Fjell Bad & Flis AS har ansatt håndverkere som har kjærlighet til faget, noe som også gjenspeiles i våre Tilbakemeldinger.

Vi har over 10 års bransjeerfaring som fullt og kvalifiserte bad/ våtromsbyggere.

Fjell Bad & Flis AS sørger for at arbeidet både har en touch av design, men også blir fagmessig utført.

Vår arbeidsmoral er litt «old school» da vi mener kundeservice er det viktigste. «Vi er ikke fornøyde hvis du ikke er fornøyd», det er derfor vi strekker oss ekstra for å sikre at hvert prosjekt fullføres profesjonelt.

Vi lever for å levere kvalitet – solid som fjell!

about
Oslo kontor

ÅPNINGSTIDER

Man – Fre :  8:00 – 16:00
Lørdag :  10:00 – 15:00
Søndag :  Stengt hele dagen

VI ER MEDLEM I FK- PROFF

Garanti på tett bad i 12 års
Garanti på skjulte feil i 5 års
Dokumentasjon rett i Boligmappa

error: Innholdet er beskyttet !!