Baderomsdesign

Ditt Drømmebad i 3D: Fordi Fantasi Blir Virkelighet hos FBF!

FBF kombinerer kunnskap og innovasjon for å designe ditt ideelle badeværelse ved hjelp av avansert 3D-teknologi. Vi setter pris på dine innspill og skreddersyr løsninger som er perfekt tilpasset dine behov. Gjennom detaljerte 3D-tegninger kan du utforske og finjustere designet før arbeidet starter, og sikre at sluttresultatet blir akkurat slik du ønsket.

Vårt team, med sin rikholdige erfaring, legger stor vekt på detaljer. Vi tar hensyn til dine preferanser, samtidig som vi foreslår mulige forbedringer som kan heve både funksjonaliteten og estetikken i baderommet ditt. Med nøyaktige målinger og hensyntagen til tekniske begrensninger, leverer vi realistiske 3D-utkast som gir en autentisk følelse av det endelige rommet.

For å assistere deg i ditt designvalg, tilbyr vi også et utvalg av våre egne baderomsdesign og en håndplukket produktliste. Utforsk FBFs baderomsstiler, og
finn inspirasjon for ditt neste prosjekt. Vi ønsker å bidra til et bad hvor du kan finne roog glede, et sted som virkelig føles som ditt. Med FBF ved din side, er vi sikre på at vi kan bringe din baderomsvisjon til liv.

ÅPNINGSTIDER

Man – Fre :  8:00 – 16:00
Lørdag :  10:00 – 15:00
Søndag :  Stengt hele dagen

VI ER MEDLEM I FK- PROFF

Garanti på tett bad i 12 års
Garanti på skjulte feil i 5 års
Dokumentasjon rett i Boligmappa